Mathieu van den Oever
Mathieu van den Oever

Na vele reizen over de hele wereld als visual merchandiser, winkelcoach en product presentation manager voor merken als IKEANike en Rivièra Maison ben ik gestart met Curb Images.

 

Curb Images biedt creatieve oplossingen op het gebied van het vertalen van visies en concepten. Denk hier bij aan foto -en videografie van evenementen, product presentatie, merk beleving en winkel uitstraling.

 

Naast mijn ervaring als visual merchandiser heb ik veel op een skateboard rond gereden en begeef ik mij regelmatig op en rond de diverse autosport circuits welke Europa rijk is. Door deze twee liefdes ben ik in contact gekomen met film & fotografie en met veel plezier combineer ik deze nu voor de projecten van Curb Images.

 

Wikipedia omschrijft een Curb als volgt:

 

curb (US English), or kerb (UK English), is the edge where a raised pavement/sidewalk/footpathroad median/central reservation, or road shoulder/hard shoulder meets an unraised street or other roadway.

 

Als skateboarder bekijk je de objecten op straat anders en zie je mogelijkheden op je board waar anderen aan voorbij lopen. Een coureur zal een curb op het circuit optimaal gebruiken om zijn ronde te perfectioneren en tot betere prestaties te komen. Op deze manier bekijk ik de projecten van Curb Images en probeer zo ergens een andere kijk op te geven.