Curb Images biedt creatieve oplossingen op het gebied van het vertalen van visies en concepten. Denk hier bij aan foto -en videografie van evenementen, product presentatie, merk beleving en winkel uitstraling.

 

Naast mijn ervaring als Visual Merchandiser heb ik zo'n 20 jaar op een skateboard rond gereden en begeef ik mij regelmatig op en rond diverse racetracks binnen Europa en de Verenigde Staten. Door deze sporten ben ik in contact gekomen met reizen, film en fotografie. Met veel plezier combineer ik deze passie nu voor de projecten van Curb Images.

 

Wikipedia omschrijft een Curb als volgt:

 

curb (US English), or kerb (UK English), is the edge where a raised pavement/sidewalk/footpathroad median/central reservation, or road shoulder/hard shoulder meets an unraised street or other roadway.

 

Als skateboarder bekijk je de objecten op straat anders en zie je mogelijkheden met je board waar anderen aan voorbij lopen. Een coureur zal een curb op het circuit optimaal gebruiken om rondetijd te perfectioneren en tot betere prestaties te komen. Op deze manier bekijk ik de projecten van Curb Images en probeer zo ergens een andere kijk op te geven.

 

Mathieu van den Oever
Mathieu van den Oever